KONJUH

RUN

Countdown Expired!

Galerija fotografija

Šta možete očekivati?

Konjuh trail run je utrka koja je osmišljena sa ciljem da pruži trkačka iskustva kako ozbiljnijim trkačima tako i trkačima početnicima. Cijela poenta ove utrke je zabava u prirodi kombinirana sa dozom fizickih aktivnosti.  Ova utrka je u potpunosti prikladna za kompletne porodice sa djecom.

Ukoliko jos uvijek niste spremni za jače uspone možete se odlučiti za Konjuh 5k Run koji ide makadamskim putem od Hotela Zlača do vodopada Žljeban i nazad.

Ukoliko ipak želite trail iskustvo sa fenomenalnim pogledima sa vrhova Konjuha (Varda, Mali Konjuh) možete odabrati Konjuh TRAIL Run u dužini od cca 13.5 km sa usponom od cca 650m.

Konjuh 5k run je trka za sve uzraste, vaše je samo da dođete sa pozitivnom energijom i vedrim duhom.

Dolaskom toplijih dana sve više je onih koji dvorane, teretane i zatvorene prostore odlučuju zamijeniti prirodom i treninge rade na otvorenom. Posebno je to čest slučaj s onima kojima je trčanje najdraža aktivnost. Trčanje na traci je, u usporedbi s trčanjem na otvorenom – gotovo neuporedivo! Baš iz toga razloga ARK Banovići odlučio je organizovati trku u prirodi.
Boljeg mjesta od planine Konjuh nema, s toga vas sve pozivamo da nam se pridružite 29.04.2023 ispred hotela Zlače u 12:00 sati.

Kotizacija za utrku iznosi simboličnih 15KM za Konjuh 5k Run i 25KM za Konjuh trail run, a u startnom paketu ćete moći naći uz proizvode sponzora i unikatanu majicu i medalju. Naravno, nakon utrke organizator će obezbijediti ručak (lovački grah ili roštilj).

Prijaviti se možete na linku ispod.

Ukoliko vas zanimaju rezultati prošlogodišnje utrke, možete ih preuzeti sa linka ispod.